Emulsionsfärger inomhus

Linoljeemulsion

Emulsionsfärg är en typ av färg där man tar hjälp av en emulgator för att få två med varandra olöslig ämnen att blanda sig. I vår Emulsionsfärg använd­er vi vanlig tallsåpa som emulgeringsmedel för att få linolja och vatten att gifta sig.

Vår Emulsionsfärg är en härlig, matt vägg- och takfärg med vackert djup och lyster för t ex. sov- och vardagsrum, dvs rum som inte utsätts för alltför hårt slitage eller hög luftfuktighet.

Emulsionsfärgen kan du måla på de flesta ytor såsom gips, väv, papper, puts, trä, betong – och till och med plastfärgsmålade ytor. Grundmålar du först med Slipgrund V (som du kan få i samma kulörer) så har du snart ett vackert rum som andas natur. Helt naturligt.

Matt Interiör

Behöver du en mer slittålig färg så prova vår vatten­burna alkydemulsion Matt Interiör. Den är gjord på feta, vegetabiliska alkydoljor som ger en tåligare yta vilket också gör den lämplig för hallar, trapphus och offentlig miljö.

Vår Matt Interiör är som namnet anger helt matt men är ända lätt att hålla ren då den tål att tvättas. Den ger en vilsam och vacker yta som gärna låter sig kombineras med vår invändiga linoljefärg. Grundmåla med Slipgrund V (som du kan få i samma kulörer) så får du enkelt ett vackert och hållbart resultat.

Handla för att måla inomhus

Vi har återförsäljare på ganska många platser i Sverige, men också en webshop för att alla skall kunna handla.

Köp i webshopen Hitta återförsäljare